Noticias Khose Nuxco Solidario

martes, 23 de julio de 2013

Guerrero PCP Copala Kendini savunma, kaçıranlar ile mermi karşı karşıya ve kurban serbest raporları

Fuente:Guerrero PCP
Copala Kendini savunma, kaçıranlar ile mermi karşı karşıya ve kurban serbest raporları

Komutan Santos Hernandez Torres, onun komutası altında kendini savunma grubu Playa Ventura, Copala toplumda kaçıranlar ile silah savaşları sonra bir adam kaçırma engelledi bildirdi.
Onlar kurban bulunan ve silahlı bir grup mermi ile karşılık verdi zaman olay öğleden sonra yaklaşık 5:30 'da meydana gelen, bu nedenle Komutanı Santos liderliğindeki grup Vatandaş Güvenlik Sistemi (SSC), birkaç bırakarak saldırı püskürtüldü Fırın olarak bilinen bölgeye yakın kişi yaralandı.
Yaralı sayısı belirtmeden, silahlı bir güvenli eve Meson götürüldü Alfredo Jimenez Gaitan, keçi olarak adlandırılan yakalandı ve ortaya çıktı dedi.
Ayrıca yaralı tedavi ne de bunların adları için alınan nerede komutanı ifşa olmaz röportaj, ama o daha suç bulma, olaya dahil daha fazla kişi bulmak için alan taranmış söyledi.
İlk başta onlar iki suç grupları karşı karşıya olduğunu ve polis Halklar ve Guerrero (UPOEG) Eyaleti Kuruluşları Birliği bağlıdır SSC, bir uyarı niçin bu dedi, ama saat sonra doğrulandı bir kaçırma girişimi, bugüne kadar mağdurun adını ve aile güvenliği için gizli tutuluyor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario